Nauhoita oma albumi

tuota oma elokuva

Aloittelevalle artistille!

Lämminääninen analogitekniikka sekä digitaalitekniikan mahdollistavat luovan vapauden musiikkisi käsittelyssä sekä takaavat äänitteellesi laadukkaan tuloksen.

Järjestelmämme antaa kaikki digitaaliset työkalut sekä hyödyt käyttöön ja mahdollistaa 18 erillisen ääniraidan analogisen miksauksen. Digitaalitekniikalla raitamäärän määrää työaseman prosessointiteho mikä ei ainakaan viellä ole loppunut kesken.Järjestelmämme antaa kaikki digitaaliset työkalut sekä hyödyt käyttöön ja mahdollistaa 18 erillisen ääniraidan analogisen miksauksen. Digitaalitekniikalla raitamäärän määrää työaseman prosessointiteho mikä ei ainakaan viellä ole loppunut kesken.

Albumin ja musiikin tuotantopalvelumme sisältää mm:

• Studio vuokraukset

• Valmistautimis tilat

• Laitevuokran

• Muusikoiden vuokrauksen

• Nauhoitukset

• Jälituotannon

Meiltä löydät erilaisia studioita moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Meillä se onnistuu etkä edes tarvitse omaa bändiä sen toteuttamiseksi.

Voimme tuottaa taustat koneellisesti tai oikeita soittajia käyttäen, riippuen budjettistasi ja tarpeidesi mukaan, sovitamme biisit myös juuri sinun äänilajiisi sopiviksi ja hoidamme tarvittaessa kaikki luvat ja vakuutukset.

Mikäli haluat teemme kokonaisen tuotantopaketin alusta loppuun, äänityksestä valmiiseen MP3 pakettiin tai cd-levyyn. Avustamme tarvittaessa myös kansainvälisissä tallennelupa-asioissa, sekä muissa albumin tekemiseen liittyvissä asioissa.

Voit myös käyttää laitteistoa itse mikäli osaat. Nykytekniikan ansiosta jokaisella musiikin harrastajalla on mahdollisuus hankkia laitteet, joilla on mahdollista tuottaa teknisesti täysin hyvää musiikkia. Laitteistot ja ohjelmat ovat helpostui saatavilla ja edullisia, mutta miksaustaitoja ei pysty ostamaan vaan asia pitää opetella itse tai antaa asiantuntijalle tehtäväksi.

Mikäli osaat jo laulaa ja sovittaa seuraavaksi on hyvä opetella miksaamisen perustaidot vaikka ei itse miksaakaan. Miksaamisnen perustuu teknisten perusasioiden hallitsemiseen sekä luovuuteen. Popin, rockin ja metallin miksaamisen perussäännöt ovat luultavast hyvin muuttumattomia seuraavat vuodet joten ne kannattaa opetella.

Jos olet hyppäämässä miksauksen maailmaan, niin kokeile kaikkia mahdollisia efektejä löytääksesi sinulle soveltuvimmat ja tyylisi mukaiset. Musiikki on siitä mukava taiteen laji, ettei siinä ole olemassa oikeaa tai väärää mikäli asiayhteys on oikea- tyyli on sinun omasi.

TEKNIIKKAMME

Äänipöytämme: Soundtracs PC MIDI 18-12-18, midi-mute

Moniraitamme: Alesis HD18 / 18-raitainen kovalevytallennin,Fostex E-16 / 16-raitainen analoginen nauhuri(smpte-synkronointi), Tascam TSR-8 / 8-raitainen analoginen nauhuri, Alesis ADAT XT

Audiotyöasemamme: Windows 10 PC, Intel i7-4770, 12Gt

RME HAMMERFALL HDSP 9651 24-kanavaa I/O

RME Fireface 700 192 kHz 56-kanavaa I/O

Audio-ohjelmistomme: Cakewalk Sonar (Platinum)

Sony Sound Forge 12 & CD Architect 6.2

Isotope Ozone 6 advanced

Presonus Studio One Pro V1

Harrison Mixbus 2

Softainstrumentit: Cakewalk Rapture Professional, Dimension v2, Z3TA, Toontrack, EZKeys, EZDrummer, Superior Drummer + EZX ja SDX kirjastot, Steven Slate Drums SSD4 IX, IK Multimedia T-Racks Pro, Sonic Synth 3, Amplitube 2, Miroslav Philharmonik, Sample Tank 2.6, XLN Audio Addictive Drums 3, Addictive Keys, Addictive Trigger, Isotope Ozone 8 adv, Alloy 3, Nectar Production, Insight, Waves Native PowerPack ym, Native Instruments Guitar Rig 4.3, Novation V-Station

Kuuntelu: Genelec (1030A ,1032A , 1019), Dynaudio, Marantz, Yamaha

Prosessointi: Dbx, Universal Audio, Digitech Lexicon, Aphex, Symetrix, Rane, ART, Alesis

Mikrofonit: AKG, A.I.R., Beyerdynamic, Röde, Sennheiser, Shure ym

Kuulokkeet: Beyerdynamic, AKG, A-Technica, Fostex, Sennheiser , Samson

Rumpukalusto : Yamaha ja Premier

Koskettimet: Korg M2 (2 kpl), Roland Pro, Yamaha

Ääniimodulit: Emu Vintage Keys Pro, Emu Proteus EX, Ketron SD3, Alesis D2 , Roland Octapad III

Kitaramme:

Schecter Custom Shop Strat , Gibson SG standard -74, Squier JV Telecaster -82, 1959 Gibson Les Paul VOS, Fender Custom Shop 1957 Stratocaster Heavy Relic, A.Kukkola stratocaster, Squier Custom Classic Vibe Telecaster, Ibanez GT base, Ovation MAE147 mando, K.Yairi CY-128 CE akustinen nailonkielinen, Taylor 414C akustinen teräskielinen, Regal RD-42V resonator, Landola teräskielinen, Pasadena Resonator Gallan highstring

Media-formaatit: ADAT (Type I & II), DAT, CD, CD-R, DVD+-R, DCC, C-kasetti, MiniDisc, 16/8-raitakelat 1/2″, 2-raitakelat 1/4″, vinyyli